Sponsors

Wilt u sponsor of vriend worden van dit evenement? Meld u zich dan aan via deze site. Al vanaf € 50,- kunt u een vermelding krijgen op deze site en meelopen in de advertentiecampagne. Bellen kan ook: 06-30121236

Dickensdag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dickensgroepen

Koren en muzikanten

Ook dit jaar zullen weer vele muzikanten en koren de Dickensdag opluisteren. Gehuld in prachtige Dickenskleding, zullen zij sfeervolle kerstliederen ten gehore brengen. 

 

De Dickensdag vrijwilligers

De dickensdag heeft in de afgelopen vijf jaar een vrijwilligersgroep opgebouwd van circa 
150 figuranten en een vijftal ondersteunende vrijwilligers. Deze vrijwilligers laten ieder jaar weer de tijd van de verhalen van Dickens herleven.  Zo kom je in de markt allerlei figuren uit die verhalen tegen.
Uiteraard kom je de chagrijnige Scrooge tegen en de geesten die hem kwellen. Maar ook Oliver Twist en Fagin met zijn boefjes zijn aanwezig. Verder kom je een schoosteenveger, een bakker, notabelen en diverse andere figuren tegen.
 
Uiteraard zijn nieuwe vrijwilligers altijd welkom. Hoe meer vrijwilligers en figuranten, hoe beter en leuker de Dickensdag.
Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger/figurant? Stuur dan even een mailtje.
 
Toneelvereniging Sint Pieter
 
U denkt natuurlijk dat u veilig over de kerstmarkt kunt lopen. Het kan echter gebeuren dat u zomaar aangesproken wordt door een Dickensfiguur. De kans is dan groot dat u een lid van de toneelvereniging Sint Pieter voor u heeft staan.  Ga gerust de discussie aan want dan beleeft u en iedereen om u heen ene leuke avond!
 

Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright © 2024. PC Reclame