Tóch Dickens in Medemblik

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een alternatief programma voor de Dickensdag. 
Alhoewel de kerstmarkt niet doorgaat, zullen vanaf 18.00u de ruim 150 figuranten en koorleden de zo unieke Dickenssfeer naar Medemblik brengen. Kom ook en geniet van de diverse Dickens taferelen en kerstliederen en breng een bezoek aan de prachtige kerstmarkt in de Bonifaciuskerk! Uiteraard heet ook de middenstand u van harte welkom!

 

Dickensdag 2018

Vrijdag 7 december 2018 vindt alweer de achtste editie van de Dickensdag Medemblik plaats! Oorspronkelijk gestart als een gezellige kerstmarkt, is deze dag inmiddels uitgegroeid tot een voor Westfriesland uniek sfeervol kerstevenement.

 
De kerstmarkt is tussen 16.00u en 21.00u geopend voor publiek. Tijdens de markt lopen er ruim 100 figuranten, muzikanten en koorleden in Dickensstijl rond. Natuurlijk komt u de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen, waaronder de chagrijnige Scrooge, Oliver Twist en de boefjes van Fagin. Daarnaast is het op deze donkere decemberavond in Medemblik mooi verlicht.
 
Het aanbod marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, alles kunt u er vinden. Uiteraard krijgt u bij aankomst een plattegrond met een duidelijk overzicht.
 
De Dickensdag is een evenement van Stichting Evenementen Medemblik (STEM). 
 
Uniek Dickensarrangement:
 
* Vervoer per authentieke stoomtram vanuit Hoorn naar Medemblik v.v.
* Bezoek aan de Dickenskerstmarkt
* Twee gangen Dickensmenu
 
Heenreis vanaf station Hoorn richting Medemblik: 16.30u  
Terugrit vanaf station Medemblik richting Hoorn: 21.00u
 
Kijk op  www.stoomtram.nl voor de mogelijkheden.